„A LollipopCom csapatával a cég megalakulása óta nagyon sikeres az együttműködésünk. Pontos, precíz és profi munkájuk által a Vasúttörténeti Park népszerűsége folyamatosan emelkedik. Kalmár Niki szakmai hozzáértése, kiváló kommunikációs képessége révén a Park médiakapcsolatai évről évre bővülnek, amely a rendezvényeink látogatottságában is látványosan megmutatkozik. Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek!”

Magyar Anikó, marketing menedzser Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány

„A LollipopCom céget néhány éve ismertük meg. Ekkor változtattunk ugyanis némileg a marketingstratégiánkon és fordultunk közvetlenül a fogyasztók felé – többek között fesztiválokon, családi rendezvényeken való megjelenés segítségével. Az azóta eltelt időszakban a Vasúttörténeti Park számos programjára kitelepültünk a LollipopCom szervezésében. A cég abszolút rugalmasan, gyorsan és profi módon reagálja le minden kérésünket, kreatív ötletekkel segíti munkánkat és tevékenyen részt vesz a megvalósítás fázisában is. Ennek köszönhetően a közös munka igazi élmény számunkra! ☺ „

Juhászné Lipusz Marianna, marketing és export menedzser Detki Keksz Kft.

“Rendkívül lelkiismeretes, fiatalos és rugalmas csapat, akikkel gördülékeny a közös munka. Az ötletek és a kivitelezés sosem okoznak csalódást! ☺ ”

Morár Beáta, Brand activation manager Mattel Toys Hungary Kft.

„Nagyon jó csapat, szeretek velük dolgozni, mert tudom, hogy  fontos nekik  a minőség és a megbízhatóság, az embert is nézik, az egyedi igényeket figyelembe veszik, de ötleteket is szívesen adnak. Jó volt látni a rugalmasságot és a türelmet. Egészen biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!!”

Balogh Erika, Marketing Manager Biopont Kft.